Veegmachines

Veegmachines

SCARAB VEEGMACHINES

Het in 1979 opgerichte SCARAB is de grootste onafhankelijke producent van truckgemonteerde veegmachines, met meer dan 400 units op jaarbasis is het een grote speler. Specialiteit van Scarab is de door hun ontwikkelde hydraustatische aandrijving. Momenteel gaat de product range van 2m³ tot 8,2m³. De kleinste is de Minor 2m³ dit is een totaal concept dat inclusief chassis wordt geleverd, eventueel ook als snelle uitvoering met kenteken. Verder is er de Merlin 5.5 m³, de Magnum 6.5 m³ en de Magnum+ van 7,5 tot 8,2 m³, deze kunnen op diverse merken chassis gemonteerd worden in verschillende gewichtsklassen. Door een concept waarin de truckmotor tevens het gehele hydraulische systeem aandrijft is naast een zeer lage kostprijs per geveegde kilometer ook de milieubelasting extreem laag.

CANBUS BESTURINGSSYSTEMEN

SCARAB is reeds in een vroeg stadium in de Canbus besturingssystemen gestapt en heeft reeds een derde versie ontwikkeld, hun besturingssysteem behoort tot de meest betrouwbare op truckgemonteerde veegopbouwen. In 2010 gaat SCARAB tevens CNG aangedreven chassis voorzien van veegopbouwen waardoor de milieubelasting tot de laagste in hun klasse zal worden gerealiseerd. Standaard rechtsvegend reeds uitgevoerd met middenwals en RVS vuilhouder kan de opbouw met vele opties worden voorzien vanaf fabriek. De meer specifieke landgerelateerde opties verzorgt DHM zelf.

SCARAB MINOR COMPACT VEEGMACHINE

De Scarab Minor waarvoor rijbewijs B voldoende is kan snelheden halen tot 75 kilometer per uur. Uiteraard is de Minor ook te verkrijgen als 40 kilometer voertuig. Deze veegmachine kan worden omgebouwd op ppo als brandstof. De Minor kan sinds kort ook met een Euro 5 motor worden uitgevoerd en geleverd met de meest voorkomende opties welke door de branche worden gevraagd.

Gezien het lage eigen gewicht een uiterst geschikt voertuig voor het vegen van ondermeer fietspaden. Besturingstechniek geschiedt met een derde generatie Can bus systeem.

Neemt U voor meer informatie gerust contact met ons op.

TOP