Reinigingswagens

Sinds 1991 heeft DHM een brede range van reinigingsopbouwen voor zowel gemeentelijke als particuliere klanten ontwikkeld en geproduceerd, zoals kolkenzuigers, vacuümwagens (ook ADR/VLG), hogedrukwagens, combi’s vacuüm en hogedruk, containerreinigingswagens, heetwaterreinigers etc. Als producent van reinigingsmaterieel is het een pré om ook als eindgebruiker ervaring te hebben opgedaan welke ervaring wij graag delen met onze klanten. Bij het produceren van uw opbouw of installatie voor druk- of vacuümreiniging werken wij onder de nieuwste Europese normeringen. Enige voorbeelden van de door ons geproduceerde opbouwen vindt u op de navigatie toetsen aan de rechterzijde.

UITGANGSPUNT
Uitgangspunt in onze bedrijfsfilosofie is om de wensen van onze klant te vertalen in een voor zijn werk perfecte reinigingsopbouw. DHM ontwikkeld, samen met u een oplossing die meerledig kan zijn, naast efficiency optimalisering kan bijvoorbeeld ergonomie voor u belangrijk zijn, of het gebruik van componenten welke reeds gestandaardiseerd zijn op uw voertuigen en als voorraad liggen in het magazijn. Uw probleem wordt ons probleem en met onze jarenlange ervaring komen wij gezamenlijk tot een oplossing. Dit alles met als leidraad een optimale prijs- kwaliteit verhouding.

MEER WETEN?
Wilt u weten wat DHM voor u kunnen betekenen op het gebied van druk & vacuümreiniging?
Heeft u een specifiek probleem? Wij horen het graag van u per mail of telefoon.

KOLKENZUIGERS

Op het gebied van de productie van kolkenzuigers heeft DHM reeds een schat aan ervaring opgedaan, we kunnen ze leveren van budget tot volledig uitgerust en van klein tot groot en dat alles compleet naar wens van de klant die ook tijdens het produktieproces nog invloed heeft op de uitvoering. Ook een uitvoering met Canbus besturing behoort tot de mogelijkheden evenals een hydraustatische aandrijving en b.v. een afstandsbediening voor diverse functies.

COMBI OPBOUWEN

Op het gebied van combi rioolreinigers heeft DHM in de loop der jaren veel ontwikkelingen gedaan samen met de klanten. Combi’s worden door DHM vaak in tank in tank uitvoering gebouwd, met een RVS binnentank en eventueel ook met een RVS buitentank. Als de buitenste tank in staal uitgevoerd wordt dan werken we met RVS pasringen om beide tanks aanelkaar te bevestigen. Het grote voordeel van een tank in tank combi is dat je ten alle tijde een goede gewichtsverdeling hebt over de voor en achterassen, ook als b.v. de watertank leeg is en de slibtank vol. De combi’s kunnen b.v worden gebouwd op een op een 2-assig 19 tons chassis we kunnen daar dan een 9m³ opbouw op plaatsen met een watertank van 4m³ en een slibtank van 5m³ of een andere gewenste combinatie.

3-ASSIGE UITVOERINGEN
Er zijn ook uitvoeringen met een 3-assig 27 tons cassis, dan zijn er combinaties mogelijk tot circa 16m³ totaalinhoud, b.v 7m3 watertank en 9m³ slibtank. Uiteraard kunnen deze genoemde opbouwen ook voorzien worden van een kolkenarm en legio andere opties, zoals b.v twee hogedrukpompen waarbij geschakeld kan worden tussen het gebruik van één pomp voor kleinere rioolbuizen en voor beide pompen tegelijk op een groter haspel voor de grotere diameters. Neem voor vragen en mogelijkheden gerust contact op met onze verkoopafdeling.

VACUÜMWAGENS

Ook vacuümwagens horen tot het pakket van DHM, we kunnen deze klantspecifiek bouwen en indien gewenst ook in ADR/VLG uitvoering. De vacuümwagens kunnen van klein tot groot geleverd worden en voor verschillende toepassingen, zoals b.v. het leeg zuigen van vetputten of voor rioolreiniging.

VOORBEELD VACUÜMWAGEN

DHM 12m3 vacuümwagen op een 3-assige Scania met gestuurde naloopas. De technische specificaties van de vacuümwagen zijn: Inhoud slibtank 10,5m3, watertank 1,5m3 en circa 1m3 bedrijfswater voor de vacuümpomp, deze is van het merk Samson met een capaciteit van 1800m3/uur. De opbouw is voorzien van een zuighaspel bovenop de tank met 25 mtr. 4″ zuigslang. Er is een hogedrukpomp voorzien van 50 ltr/min, 120 bar. Aan de achterzijde is hiervoor een hydraulisch bediend slanghaspel gemonteerd met 50 mtr. 1/2″ hogedrukslang. Er is voor de watertank een vulmogelijkheid via een brandkraan of d.m.v. vacuümvullen. Aan de zijkanten op het chassis is aan één zijde over de volle lengte een RVS slangenbak gemonteerd en aan de andere zijde zijn RVS gereedschapkoffers gemonteerd. Daarnaast zijn nog diverse andere opties voorzien zoals pneumatische bediening op de vierwegkraan en op de afsluiters op het achterdeksel, bescherming van de achterlichten, RVS kiepbare stenenbak etc. Het geheel wordt bestuurd door een Canbus systeem met een volledig geintregreerde draadloze afstandsbediening.

VOORBEELD HD-WAGEN

DHM hogedrukwagen op een 3 assige Scania met gestuurde naloopas. Het betreft een 13m3 watertank met een mooie ovale vorm. Zoals op de foto’s te zien is het geheel strak afgewerkt met mooie RVS opbergkoffers, ook het compartiment van de hogedrukpomp een pratissoli MK60 345 ltr/min, 175 bar is voorzien van dezelfde RVS deuren. Achterop een groot slanghaspel met 120 mtr. 1″ rioolslang, haspel uit het midden zwenkend op het achterdeksel met RVS bedieningskast. Het haspel is voorzien van een automatische slanggeleider en een planetaire tandwielkast t.b.v. het zenken en vergrendelen in iedere gewenste stand. Achter bij de bumper is tevens een klein hydraulisch haspel voorzien met 50 mtr. 1/2″ hogedrukslang.  Aan de achterzijde is de opbouw voorzien van een licht autolaadkraan met lier t.b.v de rioolslang en om putdeksels te lichten. De hogedrukwagen is voorzien van een Canbus besturing en een draadloze afstandsbediening

OVERIGE SPECIALS

 HEETWATERREINIGERS

Ook op het gebied van heetwaterreiniging voor b.v. het verwijderen van grafitti of oliebestrijding kunnen wij u een passende aanbieding doen, b.v. een unit in een oplegger of aanhangwagen met een hogedrukpomp van 17 ltr/min en 345 bar en een branderunit. De hogedrukpomp en branderunit kunnen naar wens aangedreven worden met een lpg motor of een dieselmotor. Op de unit in de oplegger die u op de foto voorbij ziet komen in het menu hierboven draait het volledige systeem op een LPG motor, waardoor er geen roetuitstoot plaats vindt.

CONTAINERREINIGINGS OPBOUWEN
In de afgelopen jaren zijn er bij DHM ook diverse projecten t.b.v. containerreiniging de revue gepasseerd van grote units gebouwd in een vrachtwagen met laadbak tot kleinere uitvoeringen op een bestelwagen, neemt U gerust contact met ons op als U geinterreseerd bent in de mogelijkheden.

Video

Hieronder een paar video fimpjes

Kolkenzuiger
Kolkenzuiger 2
Vetzuiger
TOP