Zijladers

Door de toenemende vraag van de afvalinzamelaars om het aangeboden afval met een zijbelading af te voeren kon DHM niet achterblijven. Derhalve voeren wij sinds 2009 de zijladers van NTM in ons productgamma. NTM is op de Scandinavische markt een grote speler op het gebied van zijbelading. Naast een gefixeerde mono uitvoering is er ook een tweecompartimenten uitvoering mogelijk. Het persmechanisme wordt door een grote simpelheid gekenmerkt. Hart van dit system is een pendule met weinig bewegende delen. Verkrijgbaar in de range 14 tot 24 m³. Momenteel onderzoeken wij de mogelijkheid om tot een afzetbaar systeem te komen voor de zijladers. Vooral de afwerking van de opbouwen staan op hoog niveau. Het gehele bodywork op Sa 2.5 norm gestraald.

OM-2K Zijlader

De OM-2K is een zeer betrouwbare en snelle zijlader met twee compartimenten. Deze compartimenten zijn zo ontworpen dat het afval wat erin zit altijd gescheiden blijft, ook tijdens het legen! Met een besturingssysteem wat bediend kan worden door de chauffeur en een grijparm met reikwijdte tot 2.3 meter is de OM-2K een zijlader waarbij gemak en lage onderhoudskosten centraal staan.

De OM-2K ondersteunt chassis met een voertuiggewicht t/m 26 ton.

OM Zijlader

Met de OM zijlader van NTM kan één persoon tot wel 1000 containers per dag legen zonder uit de auto te stappen. De grijparm voor de containers heeft een reikwijdte tot 2.4 meter en het unieke pendulum systeem met weinig bewegende delen draagt bij aan verminderde kosten voor onderhoud.

De OM zijladers kunnen op zowel een 2 als 3 assig chassis gemonteerd worden.

TOP